FCSB și CFR Cluj ”s-au bătut” pe un jucător al Atalantei, dar fundașul croat a luat o decizie surprinzătoare

FCSB și CFR Cluj ”s-au bătut” pe un jucător al Atalantei, dar fundașul croat a luat o decizie surprinzătoare

FCSB și CFR Cluj continuă concurența și în afara terenului, după ce iarăși s-au luptat până în ultima etapă să devină campioana României, luptă câștigată din nou de ardeleni.

Acum, pe piața transferurilor, ambele formații au pus ochii pe un fundaș croat deosebit de valoros, care aparține formației Atalanta, din Serie A, fostă sfertfinalistă de Champions League.

E vorba de Anton Kresici, născut în Germania, 26 de ani, 1,98 metri înălțime. El a fost adus la Atalanta în 2015 de la NK Zagreb. A fost însă împrumutat de-a lungul timpului pe la formații precum Avellino, Cremonese, Carpi şi Padova.

ADVERTISING

Are contract cu Atalanta până în 2024, iar în această vară FCSB și CFR Cluj i-au trimis oferte consistente, precum și italienii de la Modena, după cum anunță presa croată, prin Novilist.hr.

Totuși, Kresici a făcut o alegere interesantă la vârsta sa, s-a despărțit de Atalanta, le-a refuzat și pe cele două mari echipe din România și a decis să se întoarcă acasă, unde a semnat cu NK Rijeka.

Rămâne de văzut dacă FCSB va mai aduce până la urmă un fundaș central, așa cum anunța Gigi Becali, care are în vizor un fundaș grec de la AC Milan și pe Kvirkvelia, un fundaș din Georgia, de aproximativ 2 metri înălțime.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!