FCSB și-a găsit stadion: Unde ar urma să joace "roș-albaștrii"

FCSB și-a găsit stadion: Unde ar urma să joace "roș-albaștrii"

FCSB și-a găsit stadion pentru primele meciuri din acest sezon de Superligă și din preliminariile Europa League.

Arena Națională va fi din nou ocupată în această vară cu concerte, iar FCSB va trebui să se mute. Oficialii clubului și-au căutat stadion pentru meciurile din debutul sezonului european și din Superligă.

După anunțul lui Marcel Ciolacu, Premierul României, conform căruia și-ar dori ca FCSB să joace în Ghencea meciul cu Dinamo din Superligă, această variantă printe tot mai mult contur. Asta și după ce s-a schimbat legea privind închirierile arenelor sportive.

ADVERTISING

Orange Sport anunță că FCSB ar urma să joace pe Ghencea, cel puțin meciul cu Dinamo. "Din informaţiile mele, (n.r. - FCSB) o să joace în Ghencea. Eu ştiu că joacă în Ghencea", a spus Silviu Tudor Samuilă, la Orange Sport.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a vorbit și el despre varianta stadionul Steaua pentru FCSB.

"Nu e nimic confirmat (n.r. - în legătura cu stadionul de disputare al meciului FCSB - Dinamo). Aşteptăm să dăm ocazia suporterilor stelişti şi dinamovişti să vadă pe un stadion care se pretează unui meci de asemenea anvergură şi aşteptăm.

ADVERTISING

Noi aşteptăm răspuns la adresa trimisă, nimic mai mult", a declarat oficialul FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!