FCSB remizează cu PAOK Salonic. Ngezana, debut de coșmar după ce a primit banderola de căpitan

FCSB remizează cu PAOK Salonic. Ngezana, debut de coșmar după ce a primit banderola de căpitan

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci amical cu grecii de la PAOK Salonic.

FCSB a făcut un joc bun și a avut un gol anulat în startul meciului, prin Miculescu, acesta fiind surprins în poziție de ofsaid. Tot Miculescu a mai ratat o ocazie mare în prima parte, cu un șut care a trecut puțin alături.

Miculescu este și jucătorul care i-a pasat lui Florinel Coman la golul din prima parte. Extrema roș-albaștrilor a luat în minutul 24 o acțiune pe cont propriu de la 30 de metri, a driblat doi jucători în careu și a șutat lângă bară pentru a deschide scorul.

ADVERTISING

În partea secundă, FCSB a continuat să domine, dar intrarea lui Ngezana a stricat totul. Aflat la debut, fundașul de 650 de mii de euro a pierdut mingea în marginea careului în minutul 71, iar Gordeziani a marcat.

Pentru FCSB urmează meciul din prima etapă a Superligii, de pe 16 iulie, în deplasare cu U Craiova 1948.

Cum s-au descurcat achizițiile:

Damjan Djokovic - A jucat o oră ca inter. A dat multă siguranță la centrul terenului, a legat bine jocul și și-a ghidat în permanență colegii. Experiența lui se anunță un plus pentru FCSB în noul sezon.

ADVERTISING

Alexandru Băluță - A fost folosit mijlocaș dreapta și a jucat tot o oră. Nu a avut realizări în plan ofensiv și a greșit mai multe pase simple. Nu a adus nimic util în această partida.

Siyabonga Ngezana - A fost introdus pe teren în ultima jumătate de oră și a făcut pereche în centrul defensivei cu Haruț. A avut parte de un debut de coșmar și a gafat incredibil în minutul 71. Avea minge sub control, dar s-a împiedicat, iar Gordeziani a punctat.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!