FCSB primește o veste excelentă

FCSB primește o veste excelentă

FCSB a primit o veste excelentă înainte de reluarea campionatului.

Aflați în postura de a-și căuta un nou stadion după ce Nicușor Dan a închiriat Arena Națională pentru două concerte, cei de la FCSB au șanse mari să joace în Ghencea.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat deja că își dorește ca partida dintre FCSB și Dinamo, din etapa a doua, să se dispute în Ghencea.

"Normal este să se joace derby-ul FCSB-Dinamo pe stadionul Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”, a spus Ciolacu pentru ProSport.

ADVERTISING

De fapt, Ciolacu a inițiat schimbarea legislației în urmă cu câteva luni, în așa fel încât FCSB sa poată juca in Ghencea.

Conform Gsp.ro, inclusiv comandantul CSA Steaua le-a transmis suporterilor că FCSB va juca în Ghencea. „Nu îmi convine, dar nu prea mai am ce să fac și nici nu am de gând să fac închisoare pentru că nu respect legea. Se pare că va trebui să renunțăm”, le-a transmis Ștefan Bichir suporterilor.

Până acum, Armata a refuzat de fiecare dată solicitările făcute de FCSB pentru a juca în Ghencea, invocând diverse motive.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB și CSA Steaua se află în conflict de ani buni, iar cazul a dus la apariția mai multor procese în instanță.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!