Oferta de transfer a FCSB, acceptată: Jucătorul a refuzat un salariu uriaș ca să semneze

Oferta de transfer a FCSB, acceptată: Jucătorul a refuzat un salariu uriaș ca să semneze

Damjan Djokovic (33 de ani), fotbalist proaspăt transferat de FCSB, a refuzat o ofertă de transfer importantă din punct de vedere material pentru a semna cu „roș-albaștri”.

FCSB a reușit să obțină semnătura lui Damjan Djokovic, campion al României cu CFR Cluj, mijlocaș pe care Gigi Becai l-a dorit foarte mult. Fotbalistul croat a refuzat o ofertă importantă, la nivel salarial, pentru a semna cu „roș-albaștri”.

Concret, se pare că Dan Petrescu l-a vrut pe Djokovic la Jeonbuk Hyundai, în Coreea de Sud, însă fotbalistul a ales să dea curs ofertei de la FCSB, scrie sport.ro. Se pare că șefii noii echipe a lui Dan Petrescu au fost gata să-i ofere un salariu de 60.000 de euro pe lună, triplu față de FCSB, însă fotbalistul a preferat varianta din București.

ADVERTISING

Damjan Djokvovic a ajuns la FCSB liber de contract după ce s-a despărțit de Al Raed, fosta echipă a lui Marius Șumudică. Familia lui Djokovic a jucat un rol important în alegerea lui, scrie sura citată, care anunță că jucătorul a preferat să rămână în Europa pentru că familia sa se află în Olanda.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!