FCSB se răzgândește și și-a găsit alt stadion pe lângă arena din Târgoviște

FCSB se răzgândește și și-a găsit alt stadion pe lângă arena din Târgoviște

FCSB nu va putea folosi Arena Națională în perioada 15 iulie – 15 august, perioadă de foc în care va evolua atât în campionat, cât mai ales în preliminariile Conference League.

Primăria Capitalei a anunțat echipa lui Becali că stadionul din sectorul 2 va fi antamat pentru mai multe concerte și diverse evenimente în acea perioadă. Astfel, echipa roș-albastra trebuie să își găsească o casă, iar inițial, prin vocea patronului său, a anunțat că va evolua pe noul stadion din Târgoviște.

Însă, șefii vicecampioanei au informat și FRF, dar și UEFA, că vor juca pe Arcul de Triumf în acea perioadă, continuând în același timp demersurile pentru a putea închiria și stadionul Ghencea. FCSB a specificat deja că stadionul national de rugby va fi gazda jocurilor cât timp Arena va fi închisă pentru fotbal, în informările pentru FRF și UEFA, după cum anunță cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Doar pentru situațiile în care stadionul Arcul de Triumf nu va putea fi utilizat, se vă recurge la soluția arenei din Târgoviște, proaspăt dată în folosință.

FCSB va debuta în campionat pe 15 iulie, apoi săptămâna următoare are primul meci în turul II preliminar din Conference League. Cel mai probabil, FCSB va putea reveni acasă în turul III, pe 17 august, dacă prima manșă va fi pe teren propriu.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!