FCSB cere schimbarea regulamentului din Superligă: "E o anomalie"

FCSB cere schimbarea regulamentului din Superligă: "E o anomalie"

FCSB a cerut schimbarea regulamentului Superligii României.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB s-a declarat nemulțumită de formatul actual al Superligii, mai exact de barajele pe care trebuie să le joace echipele de pe locurile de play-off cu echipele de play-out pentru ultimul loc într-o competiție europeană.

Patronul FCSB consideră că "este o anomalie" această parte din regulament, deoarece oricum echipa din play-off a obținut o clasare mai bună, deci este mai valoroasă decât cea din play-out.

"Voi spune un lucru de care Mititelu se poate supăra. E o anomalie ca tu, de pe 7, să mergi și să dai baraj cu ăla de pe locul 3. Păi ăsta de pe trei a fost clar mai bun în tot campionatul față de tine, nu? Nu prea e normal, că îl poți prinde tu de pe locul 7 în meciul direct și îl bați.

ADVERTISING

Mititelu are echipă bună și zic că FCU poate să bată pe oricine din prima ligă. Dar sunt două lucruri diferite de care eu v-am vorbit", a spus finanțatorul de la FCSB, pentru ProSport.

Farul, FCSB, Sepsi și CFR Cluj sunt cele patru formații care vor reprezenta România în preliminariile competițiilor europene în noul sezon.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!