FCSB scoate un fotbalist din echipă pentru derby-ul cu Rapid: "Nu o să joace!"

FCSB scoate un fotbalist din echipă pentru derby-ul cu Rapid: "Nu o să joace!"

FCSB face o schimbare importantă în echipa de start pentru meciul cu Rapid, din etapa 30, ultima din sezonul regulat al Superligii.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că pregătește o schimbare pentru meciul cu Rapid, dar și cine îi va lua locul lui Ngezana, suspendat pentru derby după ce a încasat un cartonaș galben în meciul câștigat contra Petrolului.

Becali a spus că Nana Antwi va lua loc pe banca de rezerve în meciul cu Rapid, iar locul său va fi luat de Crețu, timp ce Ovidiu Popescu va ocupa locul lăsat liber în defensivă de suspendatul Ngezana.

ADVERTISING

La mijloc va reveni Olaru, suspenat timp de două partide, iar Mihai Lixandru va fi din nou titluar. Atacul va rămâne neschimbat.

„Nana mi s-a părut timid. Nu o să joace el. El încet încet ca să revină la puterea lui trebuie să joace câteva meciuri să capete încredere. A fost timid. El are calitate, driblează, dar trebuie mai multă încredere. Încet încet.

Cu Rapid o să joace Crețu. O să fie Ovidiu Popescu în locul lui Ngezana. După Olaru, Șut și Lixandru. Și în față se știe. Coman, Băluță și George (n.r. -Tavi Popescu)”, a spus Gigi Becali, la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Cum arată primul 11 al FCSB pentru derby-ul cu Rapid: Târnovanu - Crețu, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic - Olaru, Șut, Lixandru - Băluță, Oct. Popescu, Coman

Rapid - FCSB se joacă duminică, 9 martie, de la ora 20:00, pe Arena Națională în etapa a 30-a din Superliga României.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!