FCSB s-a răzgândit: Răsturnare de situație, după primul anunț al conducerii

FCSB s-a răzgândit: Răsturnare de situație, după primul anunț al conducerii

FCSB a anunțat, luni, că s-a răzgândit în privința posibilității retragerii lui Darius Olaru de la echipa națională a României.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că a avut loc o discuție cu selecționerul Edi Iordănescu, în care toate problemele legate de situația lui Darius Olaru, dar și altele, s-au rezolvat.

În plus, omul de afaceri a anunțat că nu se mai pune problema retragerii lui Darius Olaru de la echipa națională. Mai mult, Becali l-a sfătuit pe Olaru - prin intermedil presei - să lupte în continuare pentru a fi titular și sub comanda lui Iordănescu.

ADVERTISING

"Am avut ulterior o discuție cu Edi. M-a sunat băiatul să îmi explice situația. Gata, subiectul e închis, iar eu îl sfătuiesc pe Olaru să lupte în continuare pentru echipa națională. Nu mai are rost să dezgropăm morții.

Că a fost sau că nu a fost accidentat, subiectul e închis. Edi a încercat să îmi explice clar unele lucruri, a spus că e posibil ca în unele cazuri și el să mai greșească, doar e om, dar în cazul lui Olaru lucrurile au fost clare.

Edi mi-a demonstrat prin tonul lui și prin argumentele lui că nu are nimic cu mine personal și cu FCSB. Eu i-am spus că putea să discute cu mine încă de când m-am luat de el cu Florinel Coman (n.r. – Coman a fost rezervă neutilizată cu Belarus) și nu mai ajungeam aici.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Deci, mesajul meu pentru Olaru e să uite cele declarate de mine în această dimineață și să lupte în continuare pentru echipa națională. M-am aprins și eu prea tare, mă știți pe mine, dar e bine că am reglat lucrurile cu Edi, iar băiatul nu are nimic personal cu mine și cu FCSB. Nu mai insistați să vă spun dacă eu cred a fost sau nu a fost accidentat. Este ca Edi și subiectul e închis", a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!