FCSB primește o veste proastă înaintea meciului cu ȚSKA 1948 Sofia din Conference League

FCSB primește o veste proastă înaintea meciului cu ȚSKA 1948 Sofia din Conference League

FCSB a primit, luni, o veste proastă înaintea meciului tur cu ȚSKA 1948 Sofia din turul doi preliminar al Conference League.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că nu-l va putea folosi pe Damjan Djokovic (33 de ani), fotbalist transferat în această vară, în partida cu ȚSKA 1948 Sofia din preliminariile Conference League.

Djokovic a văzut cartonașul roșu în ultimul meci european jucat la CFR Cluj, pe 10 decembrie 2020, când a îmbrăcat tricoul "feroviarilor" contra lui Young Boys Berna (1-2). Stoica a dezvăluit, însă, că mijlocașul central va fi disponibil pentru manșa retur.

ADVERTISING

„E o informație pe care am primit-o acum. Ar avea două etape de suspendare Djokovic, dar perioada de expirare este 31 iulie 2023. Ar avea drept de joc la retur. Oricum, nu poți s-o comiți cum a făcut-o în trecut Legia cu Celtic. S-a calificat, a crezut că s-a calificat, de fapt, dar a folosit un jucător.

Acum, nu te lasă sistemul să introduci un jucător suspendat. Când aduci un jucător, tu trebuie să verifici. Știam clar că Djokovic e suspendat, dar nu știam câte etape va sta”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!