FCSB anunță stadionul pe care vrea să joace meciul cu CFR Cluj: Conducerea a depus cerere

FCSB anunță stadionul pe care vrea să joace meciul cu CFR Cluj: Conducerea a depus cerere

FCSB a anunțat că nu are de gând să renunțe la dorința de a juca meciuri pe Stadionul Steaua, reconstruit pentru EURO 2020, după ce n-a reușit să intre pe arena din Bulevardul Ghencea pentru derby-ul cu Dinamo București.

Derby-ul FCSB – Dinamo 2-1 s-a disputat pe Arcul de Triumf, după ce negocierile dintre FCSB și CSA Steaua pentru intrarea echipei lui Gigi Becali pe Ghencea au eșuat. Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că a depus o nouă cerere pentru disputarea partidei cu CFR Cluj pe Stadionul Steaua.

ADVERTISING

Oficialul FCSB nu crede că noua cerere mai putea fi refuzată de conducerea CSA Steaua, mai ales după o nouă intervenție a lui Marcel Ciolacu.

"S-a depus cerere de săptămâna trecută, de când am aflat că meciul se va juca pe 6 august, într-o duminică. Așteptăm răspunsul celor de la CSA. Da, poate că nu o să ni se mai ceară polița aia pe n-a putut-o garanta nimeni. Nu cred că își mai poate permite… Dacă nu vom juca nici meciul ăsta în Ghencea, înseamnă că într-adevăr este o anarhie totală în România", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Prezent la derby-ul cu Dinamo, de pe Arcul de Triumf, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj puterni după ce negocierile dintre CSA Steaua și FCSB pentru Ghencea nu s-au concretizat.

„Nu sunt specialist în clauze, aștept raportul Corpului de Control. Pe urmă o să vedem. Rămân la părerea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal. Sunt ferm convins că FCSB va juca în Ghencea. E un lucru normal. Nu este un moft al nimănui. E o solicitare normală. FCSB, ca orice echipă, poate să joace și în Ghencea.

Nu-l cunosc pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali, ne-am văzut de două ori în viață și atunci foarte scurt. Eu vorbesc de lucruri normale. Nu se poate să avem echipe de această talie și să fie anumiți funcționari care să confunde bunurile statului cu bunurile personale și să le gestioneze după bunul plac. Nu o să permit acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!