Vlad Chiricheș s-a înțeles cu FCSB și va semna luni contractul - presă

Vlad Chiricheș s-a înțeles cu FCSB și va semna luni contractul - presă

Fundașul și fostul căpitan al echipei naționale a României Vlad Chiricheș s-a înțeles cu cei de la FCSB și de luni va deveni din nou jucător în roș-albastru.

Chiricheș, 33 de ani, s-a înțeles până la urmă cu patronul Gigi Becali, după mai multe săptămâni de negocieri intense și dure, după cum anunță cotidianul Gazeta Sporturilor. Fostul jucător de la Napoli, Sassuolo sau Tottenham va câștiga o sumă imensă, 800.000 de euro în doi ani, plus bonusuri de cupe europene cu care poate dubla această sumă.

ADVERTISING

Ultimul pas întru punerea la punct a acestui contract este durata acestuia, iar Becali trebuie să îi facă pe plac lui Chiricheș și să îi ofere un contract pe doi ani, nu doar pe un sezon, așa cum își dorea inițial patronul FCSB.

FCSB îl poate avea astfel pe Chiricheș la returul cu ȚSKA Sofia 1948, pe 3 august, dar pentru asta trebuie urgent să îl treacă pe lista UEFA, până luni, cu 48 de ore înainte de prima manșă contra bulgarilor (miercuri, 20:30).

Vlad Chiriches - DEFENSIVE SKILLS AND GOALS ⚽

Sezonul trecut, Chiricheș a fost un fotbalist măcinat de accidentări, la coapsă și la mușchii aductori. A bifat doar 17 meciuri la Cremona. El a fost prezent sâmbătă în tribune la FCSB - Dinamo 2-1.

ADVERTISING

În 2013, Vlad era transferat de la Steaua la Tottenham pentru o sumă imensă, de 9,5 milioane de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!