FCSB primește o veste proastă

FCSB primește o veste proastă

FCSB a primit, miercuri, o veste proastă în ceea ce privește organizarea meciurilor de pe teren propriu pe Stadionul Steaua.

Primită pe arena din Bulevardul Ghencea într-un final, pentru meciul cu CFR Cluj (1-0, în Superligă), FCSB mai joacă o partidă, cu Nordsjaelland, dar se pare că a primit o veste proastă.

Concret, după partida cu danezii, FCSB nu va mai putea intra pe Stadionul Steaua, așa cum își propusese, pentru meciul cu Universitatea Craiova din luna septembrie. CSA Steaua anunțat, miercuri, programul echipei din Liga Națională de Rugby, iar pe 2 septembrie este programat meciul dintre Steaua și CSM Constanța pe teren propriu.

ADVERTISING

FCSB și Universitatea Craiova se înfruntă în weekend-ul 2-3 septembrie, în etapa a 8-a din Superligă, astfel că e greu de crezut că echipa lui Gigi Becali va mai primi acces în Ghencea. Cel mai probabil, FCSB va apela la varianta Arcul de Triumf, cu Arena Națională ocupată.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, anunțase că echipa are de gând să ceară să joace în Ghencea meciul cu oltenii. „Noi nu vom juca cu Craiova lui Rotaru pe Arena Națională, pentru că este o chestie, Comic (n.r. - Comic Con), ceva cu tarabe. În week-end-ul acela, CSA Steaua joacă în deplasare, la Șelimbăr. Va fi bine”, declara Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!