Dorit de FCSB și Rapid, Sepsi a stabilit prețul lui Marius Ștefănescu

Dorit de FCSB și Rapid, Sepsi a stabilit prețul lui Marius Ștefănescu

Sepsi a stabilit prețul de transfer pentru Marius Ștefănescu (24 de ani), fotbalist aflat pe lista de transferuri la FCSB și Rapid.

Prin vocea lui Attila Hadnagy, directorul general al clubului, Sepsi a transmis că e gata să se despartă de Marius Ștefănescu doar pentru un milion de euro.

FCSB și Rapid îl au pe lista de transferuri pe Stefănescu, însă pentru moment jucătorul a rămas pe loc pentru că Sepsi este angrenată cu șanse de calificarea în grupele Conference League.

Sepsi trebuie să împartă banii pe care îi va primi pe Ștefănescu cu clubul care l-a crescut pe jucător, Viitorul Cluj. De aceea, susține Hadnagy, nu echipa lui Laszlo Dioszegi nu poate accepta mai puțin de un milion de euro pentru a spune "da" plecării lui Stefănescu.

ADVERTISING

„Am discutat cu FCSB acum o săptămână, înainte de returul cu bulgarii. A fost sunat patronul, a rămas că discută a doua zi, dar apoi nu cred că s-a mai discutat nimic concret. Sincer, eu zic că sunt șanse minime să mai plece în vara asta Ștefănescu. Poate la iarnă.

Nu am primit suma pe care o vrem și atunci nu merită. Suma nu e 1.5 milioane de euro, dar nici 5-600.000 de euro. Pentru că jumătate trebuie să dăm către Viitorul Cluj, echipa care l-a format. Asta e problema! Altfel, nu era o problemă.

ADVERTISING

Eu zic că un milion e OK. Dar să ne înțelegem cu Viitorul Cluj pentru un procent mai mic, undeva la 200.000 de euro. Trebuie să negociem, nu putem să dăm 50% din suma de transfer. Nu mi se pare normal să dăm 50%! La noi s-a făcut fotbalist, noi l-am format. Normal ar fi să dăm 2-300.000 de euro. Am discutat cu cei de la Viitorul Cluj, dar nu vor să lase din procent. Nu putem să-l lăsăm pe Marius să plece pentru 4-500.000 de euro. Valorează mai mult. E un jucător bun. Eu zic că dacă obținem net 7-800.000 de euro, atunci e bine”, a dec Attila Hadnagy pentru sport.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!