Anghel Iordănescu știe "marea lovitură" dată de FCSB pe Stadionul Steaua: "Cu siguranță"

Anghel Iordănescu știe "marea lovitură" dată de FCSB pe Stadionul Steaua: "Cu siguranță"

Anghel Iordănescu, fostul fotbalist câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, a făcut o declarație plină de sinceritate după ce FCSB a avut meci sold-out pe Stadionul Steaua contra lui CFR Cluj (1-0, în Superligă).

FCSB a primit acces pe Stadionul Steaua cu ocazia meciului cu CFR Cluj, de pe 6 august, meci în care arena din Bulevardul Ghencea s-a umplut. Anghel Iordănescu știe „marea lovitură” pe care FCSB a dat-o prin faptul că a reușit să umple stadionul.

Iordănescu este sută la sută convins că FCSB și Gigi Becali au avut mult de câștigat în ceea ce privește imaginea, după meciul jucat în Ghencea.

ADVERTISING

"Cu siguranţă vor fi supăraţi, cu siguranţă ei trebuie să-şi pună aceeaşi întrebare pe care mi-o pun eu. Ce a făcut şi ce face ministerul, doarme în continuare? Pentru că, dacă ministerul lua decizii şi măsuri care ar ajuta clubul CSA Steaua să promoveze, pentru că echipa a fost la moment dat pe loc promovabil, sunt convins că ar fi umplut şi ei stadionul aşa cum l-a umplut ieri Gigi Becali.

Pentru Gigi Becali nu ştiu dacă a însemnat mare lucru meciul de ieri, poate doar cele trei puncte, dar marea lovitură a dat-o în ceea ce priveşte imaginea. Asta am avut de spus", a declarat Anghel Iordănescu, pentru Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇