FCSB primește încă o veste proastă

FCSB primește încă o veste proastă

FCSB a primit o nouă veste proastă, într-un moment în care oricum avea numeroși accidentați.

Abia revenit la antrenamente, mijlocașul Adrian Șut s-a accidentat din nou și va absenta.

"Deși am spus că de acum înainte nu ne mai putem întoarce la gândurile noastre, e un fapt concret că sunt cel puțin 5 jucători care în sezonul trecut se regăseau în majoritatea timpului în primul 11, iar acum nu mai sunt, mă gândesc la Man, Moruțan, Șut, care a revenit și a ieșit din nou de circuit, sperăm că nu e ceva… Nu pot să spun că e accidentat, dar resimte o anumită problemă. Avem Șut, Tănase - 2 luni și Florinel Coman - 3 luni. Sunt 5 jucători care erau constant prezenți în angrenajul primei echipe. Acum, au dispărut.

ADVERTISING

Miron și-a revenit, azi a și jucat. E și el după o perioadă de 3 luni de zile. Nu e ușor, jucătorii ăștia, chiar dacă ne dorim să-i recuperăm, nu poți arde procesul. E nevoie de răbdare și susținere", a spus Edi Iordănescu, potrivit DigiSport.

De asemenea, Iordănescu a cerut doi jucători noi la FCSB, după ce negocierile cu Ongenda și Sorescu au picat.

"Din punctul meu de vedere, Ongenda e caz închis. Sorescu, la fel, nu cred că se pune problema, e o situație mai complexă, deja s-a refuzat oferta făcută de noi. Trebuie să găsim soluții, suntem extrem de reduși ca număr.

ADVERTISING

Sunt discuții, dar nu e nimic concret. Eu vreau foarte mult să-i recuperăm pe cei cu probleme. Miron e deja recuperat, dar și el, sezonul trecut, a fost un jucător extrem de important. Mă bucur că îl avem înapoi și sper să revină la parametri buni. De la mijloc în sus caut soluții, mijlocași.

Sper că-i va aduce domnul Becali. Sunt cazuri, cum a fost Sorescu sau Ongenda, în care clubul, patronul a făcut eforturi. Au apărut și public ofertele făcute. Nu s-au materializat. Se închide fereastra de transferuri, iar dacă până luni nu putem aduce, vorbim doar de jucători care vor fi liberi. Va fi o provocare și mai mare", a spus Edi Iordănescu.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!