FCSB, prima plecare după meciul cu Nordsjaelland: Nemulțumită, conducerea a făcut anunțul

FCSB, prima plecare după meciul cu Nordsjaelland: Nemulțumită, conducerea a făcut anunțul

FCSB a anunțat, joi, după meciul cu Nordsjaelland (0-0) din turul 3 preliminar al Conference League că urmează o nouă plecare de la echipă, după Malcom Edjouma.

Malcom Edjouma nu e singurul jucător care va pleca de la FCSB în următoarea perioadă de timp. Este și cazul lui Valentin Gheorghe, jucător care nu duce lipsă de oferte și care a nemulțumit conducerea în partida cu danezii de la Nordsjaelland.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că Valentin Gheorghe va pleca sub formă de împrumutu la una dintre U Cluj, Petrolul sau UTA, echipele care îl au pe listă.

ADVERTISING

”Numai Olaru nu mi-a plăcut. Aştept de la el să nu mai dea pase în adversari. Coman m-a mulţumit. A făcut ce trebuia să facă. Cordea în prima repriză dormea, sau poate îi era frică. În loc să scape acolo, să dea gol atunci când a primit pasa de la Coman, el dormea. Ne concentrăm pe campionat. Olaru să nu mai dea pase la adversari, ca să luăm campionatul. Cordea să se trezească şi Vali Gheorghe să îl dăm împrumut.

(n.r. despre Cordea) Cu Cordea ce să am? Eu am cu ăla în care îmi pun baza în el. Ce treabă sa am cu Cordea? În Olaru îmi puneam baza în meciurile astea mari”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

ADVERTISING

FCSB - Nordsjaelland s-a terminat 0-0 în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League. Returul se joacă în Danemarca pe 17 august.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!