FCSB anunță o mare surpriză în echipa de start: Jucătorul care va face furori

FCSB anunță o mare surpriză în echipa de start: Jucătorul care va face furori

FCSB susține că a pus mâna pe o adevărată perlă, un jucător care va face spectacol în prima ligă.

Este vorba despre fundașul central Siyabonga Ngezana, care nu a apucat încă să debuteze, dar de la care roș-albaștrii au așteptări foarte mari.

"Stați să-l vedeți pe Ngezana! O să-l vedeți! Ngezana e fundaș, dar joacă de zici că e atacant. Driblează, fuge cu mingea până în careu", a spus Gigi Becali la ProSport Live.

Siyabonga Ngezana este cel mai scump transfer făcut de FCSB în această vară, însă nu a apucat să debuteze într-un meci oficial.

ADVERTISING

Roș-albaștrii au plătit 650 de mii de euro pentru a cumpăra fundașul central de la Kaizer Chiefs, numai că jucătorul întârzie să își facă apariția în echipă.

Gigi Becali l-a dorit pe Ngezana pe teren încă din debutul campionatului, dar Mihai Stoica a insistat ca acesta să nu intre. Staff-ul tehnic a remarcat carențe tactice mari în jocul lui Ngezana, iar fundașul nu mai pare cel din clipurile vizionate pe Internet.

Stoica se teme că o eventuală gafă comisă de Ngezana l-ar determina pe Becali să renunțe rapid la fundaș, motiv pentru care încearcă să îl protejeze cât poate, în așa fel să se acomodeze.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Staff-ul tehnic se gândește să-i ofere minute lui Ngezana abia la meciul cu Poli Iași, programat pe 19 august.

Ngezana a disputat un singur amical pentru FCSB, contra lui PAOK. A intrat în partea secundă, a căzut în fund și grecii au egalat din gafa sa.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇