FCSB plănuiește în secret un transfer "mult peste nivelul Superligii": Conducerea și-a dat acceptul, după propunere

FCSB plănuiește în secret un transfer "mult peste nivelul Superligii": Conducerea și-a dat acceptul, după propunere

FCSB plănuiește în secret transferul unui fotbalist „mult peste nivelul Superligii”.

Este vorba despre un jucător din Brazilia, care a fost propus conducerii FCSB. Propunerea a fost acceptată, iar acum se poartă discuții pentru a vedea dacă „e accesibil” în ceea ce privește salariul.

După ce l-a luat pe Ngezana și plănuiește alt transfer din Africa de Sud, FCSB schimbă filiera și poate aduce un jucător din Brazilia. Transferul e plănuit în mare secret, dar "roș-albaștrii" au primit garanții că este un fotbalist care va face diferența.

ADVERTISING

“Avem câțiva jucători, chiar acum am urmărit un brazilian foarte interesant, am vorbit de el. E un mijlocaș ofensiv. Nu vreau să se audă că după nici nu mă pot atinge de el. E un jucător mult peste nivelul Ligii I. Important este să poți să îi și aduci. Sunt jucători foarte buni și în Africa, Brazilia, Argentina.

Dar să fie la nivelul la care să ne putem atinge de el. Jucătorul brazilian este jucător de primă ligă, acum nu de la primele 6-7 echipe, undeva pe la echipele din mijloc. Poți să te atingi, poți să aduci cu procente, multe variante pe are noi le știm.

ADVERTISING

Nu poți să aduci jucători de la primele 2-3 pentru că e imposibil, dar sunt jucători care mai scapă, care te poți atinge de ei. Vedem, trebuie să vedem dacă e accesibil, dacă nu, mergem mai departe. Target-ul e cât se poate de tineri”, a declarat Florin Vulturar, conform Fanatik.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!