FCSB, obligată să achite o sumă imensă foarte repede: „Două milioane de euro în două săptămâni”

FCSB, obligată să achite o sumă imensă foarte repede: „Două milioane de euro în două săptămâni”

FCSB nu a început foarte bine pregătirile pentru noul sezon, bifând un prim eșec usturător în fața lui Anderlecht.

Doar locul 11 în Belgia anul trecut, cei din Bruxelles au învins cu 5-2 pe FCSB, după un meci în care oamenii lui Pintilii și Charalambous au arătat multe lacune. Pe lângă asta, patronul Gigi Becali se plânge că în foarte scurt timp, trebuie să achite o sumă extrem de importantă de bani. După o discuție avută cu președintele executiv Valeriu Argăseală, latifundiarul din Pipera a aflat două vești foarte proaste:

ADVERTISING

„Eu am adus doar certitudini vara asta, pe Băluță, Djokovic și fundașul din Africa de Sud. Dacă mai aducem un fundaș central, hai să vedem. Am adus doi bărbați adevărați, Băluță și Djokovic. Hai să vedem! Mi-a spus Vali Argăseală, m-a sunat că luni că trebuie 600.000 de euro. Deja mă enervez, fac palpitații. Stai, după vine și plata pentru jucători, încă 600-700.000 de euro, pentru fotbaliștii veniți acum.

Trebuie cam două milioane de euro în două săptămâni. Dacă nu știam noțiunea banilor, ajungem în faliment și în depresie, ca alții”, a declarat Becali după meciul amical pierdut de FCSB în Olanda, la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

FCSB figura în documentele contabile oficiale la finele anului 2022 cu o datorie totală a clubului de 10,6 milioane euro.

Următorul meci amical pentru roș-albaștrii va fi pe 5 iulie cu PAOK Salonic, grupare antrenată de Răzvan Lucescu. Siyabonga Ngezana (Kaizer Chiefs), Alexandru Băluță (Academia Pușkaș), Damjan Djokovic (Al Raed) sunt cele trei transferuri bifate de FCSB în această vară.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!