FCSB, nemulțumită înaintea derbiului cu CFR Cluj: "Nu mă surprinde sub nicio formă"

FCSB, nemulțumită înaintea derbiului cu CFR Cluj: "Nu mă surprinde sub nicio formă"

Delegarea lui Istvan Kovacs la derbiul din weekend dintre CFR Cluj și FCSB nu este privită cu ochi buni de tabăra „roș-albastră”.

Managerul lui FCSB, Mihai Stoica, ar fi preferat numirea unui alt arbitru și amintește de greșelile din trecut ale lui Kovacs.

"Am anticipat. Puteau arbitra trei. Colţescu, dacă se miza pe experienţă şi sezonul făcut de el anul acesta. Radu Petrescu, care e arbitru FIFA. În afară de Haţegan şi Kovacs, care e al treilea arbitru? Îţi spun eu, Radu Petrescu. Când am văzut că Radu Petrescu e delegat la Craiova - CFR şi când am aflat cu stupoare că Sebastian Colţescu a fost delegat la marele derby dintre FCSB şi Voluntari, am realizat că Istvan Kovacs va arbitra meciul de la CFR", a răbufnit MM Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"Am foarte multe probleme. Dar nu mă surprinde sub nicio formă. Ultimul meci arbitrat de Istvan Kovacs, la CFR - FCSB, cu henţul acela la Camora şi penalty-ul inventat la Miron… alea nici nu le iau în discuţie. În prima fază a meciului, Susic, atac brutal la Octavian Popescu, nici fault n-a dat! E clar că CFR pleacă avantajată. Pentru că are bărbaţi, noi încă mai avem copii, nu putem grăbi maturitatea unor jucători", a completat oficialul vicecampioanei României.

5 derbiuri CFR Cluj - FCSB a condus Istvan Kovacs până acum, iar clujenii sunt neînvinși (3 victorii și două înfrângeri).

ADVERTISING

Derbiul dintre CFR Cluj și FCSB, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1, va avea loc duminică, de la ora 20:30, în Gruia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇