FCSB, deranjată de comunicatul lui Dinamo Kiev: "Lipseşte ceva"

FCSB, deranjată de comunicatul lui Dinamo Kiev: "Lipseşte ceva"

Mihai Stoica a reacționat după ce Dinamo Kiev a anunţat, joi, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că a renunţat la meciul amical cu FCSB din cauza declaraţiilor lui Gigi Becali cu privire la Batalionul Azov.

Managerul lui FCSB le bate obrazul ucrainenilor că nu au plătit nimic pentru perioada în care formația lui Mircea Lucescu a fost cazată la baza de pregătire a „roș-albaștrilor”.

"Lipseşte ceva din comunicat. Că îi mulţumesc lui Gigi Becali pentru găzduire, trebuiau să menţioneze şi charge-off, că nu au plătit. Încă o inadvertenţă. Noi găzduiam, noi organizam. Aşa cum nimeni nu-şi poate explica cum un om de afaceri precum Gigi face săptămânal donaţii de sute de mii de ore, depăşeşte milionul pe lună sută la sută, se duce mai mult", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"Aşa nimeni nu-şi poate explica de ce face comentarii pe subiecte politice. Aşa e Gigi, face astfel de declaraţii. E mai important decât un om de afaceri ucrainean (n.r. - Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev), care nu face ceva pentru ucraineni, nu vorbeşte, nu e sunat… E mai bine cu un om de afaceri care dă declaraţii. Probabil că ceva acolo deranjează", a adăugat acesta.

Dinamo Kiev a anunțat că meciul a fost anulat deoarece Gigi Becali a declarat că "regimentul ucrainean Azov e unul nazist".

„Managementul celor de la Dinamo Kiev cataloghează declarația lui Gigi Becali despre regimentul Azov ca fiind inadmisibilă. În aceste condiții nu vedem cum am putea găzdui acest meci amical. Acest lucru a fost deja comunicat celor de la FCSB.

ADVERTISING

Dinamo Kiev vrea să îi mulțumească lui Gigi Becali pentru că a ajutat la organizarea antrenamentelor și a găzduit echipa pe teritoriul României, dar punctează că cel mai important lucru în acest moment este independența țării" a transmis Dinamo Kiev într-un comunicat oficial.

În locul meciului cu FCSB, campioana Ucrainei va disputa un amical cu CFR Cluj.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇