FCSB negociază intens cu doi jucători: Ce fotbalist de la FC U Craiova a remarcat Dică

FCSB negociază intens cu doi jucători: Ce fotbalist de la FC U Craiova a remarcat Dică

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că argentinianul Juan Bauza, jucătorul formaţiei FCU Craiova 1948, traversează o formă foarte bună, dar a subliniat că fotbaliştilor săi nu le este teamă de nimeni.

„FCU Craiova are o echipă bună, cu experienţă. S-a văzut la meciul lor cu CFR Cluj că au fost conduşi şi au reuşit totuşi să întoarcă scorul. Bauza de la ei (n.r. – Juan Bauza) este într-o formă foarte bună, dacă va fi sănătos va face diferenţa în multe partide în acest sezon. Dar nouă nu ne e teamă de nimic, pentru că şi noi suntem o echipă bună. Şi noi la ultimul meci am marcat 4 goluri, ne-am creat alte 6-7 ocazii”, a afirmat tehnicianul.

ADVERTISING

"Nu am început bine campionatul, iar la noi se ştie că avem ca obiectiv câştigarea titlului. Întâlnim un adversar bun cu un antrenor nou, pe care îl cunosc foarte bine, adeptul unui joc ofensiv şi agresiv. Ştiu că e un antrenor foarte bun şi că ne aşteaptă o partidă foarte grea. FC U Craiova are jucători de calitate de la mijloc în sus, care pot face diferenţa şi care au execuţii. Tratăm meciul foarte serios, veţi vedea mâine dacă odihnesc jucători pentru jocul din Conference. Important este ca oricare jucător intră pe teren să dea totul pentru echipă", a adăugat Nicolae Dică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acesta speră ca spectatorii să vină în număr cât mai mare pe stadion, în ciuda faptului că partida va începe la 22:30.

"Meciul începe destul de târziu (n.r. - 22:30)... începe duminică şi-l terminăm luni. Îmi aduc aminte că am mai participat la un joc aşa târziu când eram la FC Viitorul, întâlneam atunci FC Vaslui. Mâine e într-adevăr e târziu meciul, dar sper să vină lumea la stadion, pentru că s-a văzut cât au contat suporterii la meciul din Conference League", a precizat el.

Dică a precizat că FCSB este interesată jucătorii David Miculescu de la UTA şi Alexandru Işfan de la FC Argeş, dar a subliniat că transferurile nu sunt perfectate.

ADVERTISING

"Ar putea apărea zilele astea şi un jucător nou... sper ca în aceste zile să facem unul-două transferuri pentru ca apoi să îi putem trece pe lista UEFA. Despre Miculescu pot să spun că s-a discutat cu cei din conducerea clubului UTA. Discuţiile sunt avansate din ce ştiu eu, dar până nu se va semna contractul nu putem spune că este al nostru. Dacă ajunge la noi, el e pregătit, are meciuri în picioare, nu ar avea nicio problemă să joace. E un marcator, avem nevoie de jucători de calitate cum este Miculescu. Dar în afară de el trebuie să aducem şi alţi jucători. Işfan (n.r. - Alexandru Işfan de la FC Argeş) este un jucător pe care îl ştim, ne-am interesat de el, dar vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare", a explicat Nicolae Dică.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 22:30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FCU Craiova 1948, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Superligii.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇