FCSB, foarte aproape de realizarea unui transfer: "Gigi spune că sunt şanse foarte mari să se facă"

FCSB, foarte aproape de realizarea unui transfer: "Gigi spune că sunt şanse foarte mari să se facă"

FCSB este pe punctul de a realiza cel de-al patrulea transfer din această vară.

Mihai Stoica dezvăluie că sunt „șanse foarte mari” ca la vicecampioana României să ajungă atacantul David Miculescu de la UTA Arad.

Jucătorul ar putea fi transferat în timp util pentru a juca împotriva slovacilor de la Dunajska Streda, în prima manșă a turului trei preliminar din Conference League.

"Gigi spune că sunt şanse foarte mari să se facă. Şi dacă se face, se face în timp util, ar trebui să ne şi ajute în Europa. Lista s-a trimis în seara asta, poţi să faci listă nouă la fiecare tur, dar cu 24 de ore înainte de partidă poţi să mai faci una-două modificări pe lista pe care am trimis-o azi", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

Sper şi înţeleg de la Gigi ca există şanse. Dacă se ajunge să se plătească clauza de reziliere de 1,7 milioane, dacă Gigi se decide să o plătească, nu cred că va juca cu Voluntari. Dar trebuie să te înţelegi şi cu jucătorul. Cred că Miculescu poate ocupa orice poziţie din 4-2-3-1 dintre jucătorii ofensivi. E un jucător cu un fizic deosebit, sunt foarte puţini jucători români care au jucat atacant lateral, sau număr 10, care să aibă fizicul lui, un jucător de 1,89 metri, cu o tehnică bună, chiar m-aş bucura să vină, e un jucător extrem de tânăr, îi ştiu educaţia, îl ştiu pe tatăl lui, simplul fapt ca e prieten cu Tavi Popescu pe mine mă linişteşte, nu poţi să fii prieten cu un fotbalist cuminte şi să nu fii cuminte", a completat oficialul "roș-albaștrilor".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

David Miculescu are 21 de ani și este cotat la 1,2 milioane de euro de transfermarkt.com.

În sezonul precedent, Miculescu a disputat 38 de meciuri și a marcat 8 goluri pentru arădeni.

Joyskim Dawa, Rachid Bouhenna și Joonas Tamm sunt jucătorii transferați până acum, în această vară, de FCSB.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇