FCSB deturnează un fotbalist din Superligă din drumul spre Rapid: "Oferă mai mulți bani"

FCSB deturnează un fotbalist din Superligă din drumul spre Rapid: "Oferă mai mulți bani"

FCSB încearcă să deturneze un fotbalist din Superligă din drumul spre Rapid București, rivala „roș-albaștrilor”.

Este vorba despre Marius Ștefănescu (24 de ani), fotbalist la Sepsi, pe care Rapid îl are pe lista de transferuri de mai multă vreme și poartă negocieri pentru el.

Totuși, se pare că, pe lângă Rapid, FCSB este la rândul său interesată de transferul lui Ștefănescu, fotbalist de echipă națională.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a dezvăluit că a fost sunat de Gigi Becali pentru transferul lui Stefănescu și omul de afaceri din Pipera oferă mai mulți bani pentru semnătura jucătorului formației din Sfântu Gheorghe.

ADVERTISING

„Am vorbit cu domnul Șucu despre Ștefănescu și avem niște oferte. Chiar avem ofertă și de la FCSB. Nu vă ascund faptul că azi m-a sunat Gigi Becali pentru el. Dar, pentru noi, Ștefănescu este un jucător de bază. Nu ne grăbim. Nu vreau acum să vorbesc de sume, dar pot să vă spun că domnul Becali a oferit puțin mai mult decât domnul Șucu.

Nu vreau acum să fac concurență între ei. Am mai spus, vrem ca Ștefănescu să joace la noi cel puțin până în iarnă. Să vedem care vor fi evoluțiile lui, evoluțiile echipei.

ADVERTISING

Momentan, noi suntem în Conference League și trebuie să ne concentrăm prima dată la ce trebuie să facem aici, dar și în campionat. După aceea, avem timp berechet să discutăm despre plecări și veniri de jucători”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform gsp.ro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!