FCSB, Craiova și FC Botoșani și-au aflat posibilii adversari din turul I preliminar al Europa League

FCSB, Craiova și FC Botoșani și-au aflat posibilii adversari din turul I preliminar al Europa League

FCSB, Universitatea Craiova și FC Botoșani și-au aflat posibilii adversari pe care îi pot primi luni la tragerea la sorți pentru primul tur preliminar din Europa League.

Ceremonia va avea loc la sediul UEFA de la Nyon, Elveția, începând cu ora 14 și va fi transmisă LIVE text pe SpotMedia.ro.

La fel cum s-a întâmplat în cazul celor de la CFR Cluj, în Champions League, UEFA a făcut cu o seară înainte o împărțire preliminară a echipelor din urne, 94 de formații mai exact.

FCSB a fost repartizată în grupa 13, unde este cap de serie, alături de ȚSKA Sofia și Progres Niederkorn din Luxemburg, iar aceste trei echipe pot da numai peste FC Shirak din Armenia, învingătoarea partidei Engordany (Andorra) - FK Zeța (Muntenegru) și FC Sirens din Malta.

ADVERTISING

Gigi Becali pregătește două transferuri uriașe de la marea rivală CFR Cluj - surse

Craiova este cap de serie și ea în grupa 14, alături de KF Shkendija din Macedonia, TSC Topola din Serbia și Kairat Almaty din Kazahstan. Oltenii pot da peste una dintre: FC Noah (Armenia), Sumgayit City (Azerbaidjan), Petrocub Hîncesti (Moldova) și Lokomotiv Tbilisi din Georgia.

CFR Cluj si-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

În fine, FC Botoșani a fost dusă în grupa 12, nefiind cap de serie cum era și normal. Poate întâlni pe una dintre Lech Poznan din Polonia, Partizan Belgrad din Serbia și Ordabassy din Kazahstan.

ADVERTISING

Citește și:

Cine este Floriana Valletta, prima adversară a lui CFR Cluj în Champions League

Craiova a pus mâna pe un fundaș campion cu FCSB - surse


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇