Gigi Becali pregătește două transferuri uriașe de la marea rivală CFR Cluj - surse

Gigi Becali pregătește două transferuri uriașe de la marea rivală CFR Cluj - surse

Gigi Becali este pe cale să facă o dublă mutare de senzație pe piața transferurilor din România și să aducă doi jucători foarte importanți ai rivalei și campioanei CFR Cluj.

Doi jucători sunt pe cale să plece din Ardeal din postura de fotbaliști liber de contract, e vorba de Kevin Boli și de Damjan Djokovici, jucători care ar fi în vizorul imediat al latifundiarului din Pipera, după cum scrie cotidianul Fanatik.

Boli are 29 de ani, iar croatul Djokovici are 30, iar amândoi ar fi pe lista scurtă a lui Becali, mai ales că ei nu ar costa nici măcar un ban.

ADVERTISING

FCSB are mari probleme în apărare, așa că venirea lui Boli ar securiza această zonă, zonă unde echipa în roșu și albastru nu îi are acum decât pe Iulian Cristea și pe Andrei Miron. Patronul din Berceni anunțase că îl dorește pe Alexandru Albu de la Concordia, însă echipa de ligă secundă cere bani pentru serviciile acestuia.

Verdict dur lansat de fostul președinte de la FCSB legat de ratarea sezonului în Europa League

Dacă cei doi vor câștiga memoriul intentat la Federație și vor ajunge jucători liberi de contract, este foarte probabil ca ei să ajungă la FCSB, mai ales că Djokovici a și recunoscut interesul lui Becali:

ADVERTISING

”Din câte știu, am fost apreciat de patronul de la FCSB, îi mulțumesc. Dacă sunt apreciat e ceva în plus, cel mai important e să dai totul pe teren”, a declarat mijlocașul croat în fața presei după câștigarea titlului cu CFR.

1,7 milioane de euro e cota lui Djokovici, în timp ce pentru Boli CFR Cluj a primit suma de 2,5 milioane de euro de la Guizhou, în China, în vara lui 2018.

D.A.

Iată și alte știri de maxim interes despre cei de la FCSB, postate de SpotMedia.ro:

LPF a prezentat echipa sezonului din Liga 1: CFR Cluj are patru jucători, FCSB doar unul

ADVERTISING

Gigi Becali anunță că-și va căuta dreptatea la TAS după decizia FRF: Ce sumă a pierdut finanțatorul lui FCSB

Damjan Djokovic Welcome to Kayserispor?! - CFR Cluj 2020 - Goluri/ Asisturi/ Driblinguri

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇