FCSB, concurență acerbă pentru fotbalistul cu preț de 6 milioane de euro: E urmărit echipe de top

FCSB, concurență acerbă pentru fotbalistul cu preț de 6 milioane de euro: E urmărit echipe de top

FCSB are o concurență foarte puternică pentru semnătura fotbalistului al cărui preț de vânzare este de 6 milioane de euro.

Este vorba despre Philip Otele (24 de ani), aripa stângă a lui CFR Cluj, pe care Gigi Becali a anunțat că și-ar dori să-l transfere, iar Nelu Varga i-a transmis că este de vânzare pentru nici mai mult nici mai puțin de 6 milioane de euro, o sumă importantă de bani.

Totuși, lăsând la o parte prețul, FCSB are o concurență importantă și din punct de vedere al numelor. Presa internațională a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că Napoli sau Brighton stau cu ochii pe Philip Otele, care ar putea prinde un transfer important în vara lui 2024.

ADVERTISING

Fostul președintele al lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a confirmat că Otele are oferte importante pentru plecarea de la CFR Cluj.

"Sunt convins că Otele va activa la echipe din campionate mai importante. Știu ce oferte au fost, știu ce echipe îl urmăresc. E un jucător care e undeva poziționat în primii cinci jucători ai campionatului românesc.

Și atunci e normal să aibă o valoare care să-i permită patronului să ceară o sumă mare. Mi-e greu să cred că Gigi Becali va putea sau va fi de acord să ofere pe Otele suma pe care alte cluburi din străinătate le va oferi CFR-ului”, a declarat Cristi Balaj, conform Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Philip Otele a jucat 38 de meciuri (2445 de minute), a marcat de 13 ori și a livrat șapte pase decisive în toate competițiile sezonului la CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!