Adrian Mutu, impresionat de progresul făcut de unul dintre fotbaliștii de la FCSB: "Începe să se comporte ca Florinel Coman"

Adrian Mutu, impresionat de progresul făcut de unul dintre fotbaliștii de la FCSB: "Începe să se comporte ca Florinel Coman"

Adrian Mutu (45 de ani) s-a declarat impresionat de cum s-a dezvoltat unul dintre jucătorii de la FCSB.

Pe lângă Florinel Coman și Darius Olaru, Adrian Mutu a găsit și un alt fotbalist-cheie în echipa cu care FCSB este aproape să câștige primul titlu de campioană după o pauză de 9 ani.

Este vorba despre mijlocașul Adrian Șut (24 de ani), unul dintre căpitanii FCSB, căruia i-a lăudat progresul făcut în ultimele sezoane.

"Mi se pare că Șut a crescut foarte mult în joc. Acum începe și el să se comporte ca Florinel Coman. (…) Șut e revelația echipei. Și dă un randament foarte bun, chiar dacă nu dădea semne acum câțiva ani. A crescut bine și sper să o țină pe linia asta", a declarat Adrian Mutu, la Fanatik.

ADVERTISING

Adrian Șut a jucat 36 de meciuri (2944 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de trei ori și a livrat o pasă de gol.

El este cotat la 2,3 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!