FCSB anunță un transfer "aproape făcut": Jucătorul, așteptat să semneze

FCSB anunță un transfer "aproape făcut": Jucătorul, așteptat să semneze

FCSB a anunțat, marți seara, un „transfer aproape făcut” pentru sezonul viitor din Superligă.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că transferul lui Damjan Djokovic (33 de ani), fostul mijlocaș campion cu CFR Cluj în România, este „aproape făcut”.

Stoica a spus că Djokovic sau profilul de jucător al lui Djokovic a fost dorit de Gigi Becali pentru FCSB și a oferit detalii de ultim moment despre starea transferului.

"Deci Gigi… Noi am jucat aşa, cu Şut, Olaru şi Edjouma. Variante la Ejdouma şi Olaru erau Tavi, improvizaţie, Oaidă şi Nikolov. Gigi a zis 'Vreau alt gen de jucător. Îl vreau pe Djokovic. Nu-l vreau pe Nikolov, îl vreau pe Djokovic'.

ADVERTISING

E un alt tip de jucător, care a jucat la echipe care joacă diferit faţă de ce jucăm noi. E un jucător foarte bun, indiscutabil. Până la 33 de ani a schimbat multe echipe, a fost titular la toate echipele la care a fost. Djokovic a jucat peste tot, în Serie B, în Turcia.

Nu ştiu dacă se face, că Gigi vorbeşte cu el. Bănuiesc că se face (n.r. - transferul) dacă Djokovic şi-a dat cuvântul. Aşa înţeleg, că e aproape făcut.

Nu ştiu cum se va plia la noi, dar te poţi duce în Europa să te baţi cu el în grupele Conference League. Gigi vrea două garnituri, pentru campionat şi Europa. Cum făcea Petrescu, aşa vrea şi Gigi să facă. Nu e grabă, pe 15-16 iulie e meci în campionat", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!