Fotbalist de la FCSB, urmărit de scouterii unui club de tradiție din Europa: Prețul transferului

Fotbalist de la FCSB, urmărit de scouterii unui club de tradiție din Europa: Prețul transferului

Unul dintre fotbaliștii de la FCSB a fost urmărit, în ultimele etape din sezonul Superligii, de scouterii unui club de tradiție din Europa.

FCSB poate vinde din nou în străinătate pe o sumă importantă de bani, așa cum a obișnuit clubul „roș-albastru” în ultimii ani.

Fotbalistul care poate aduce o sumă importantă de bani în conturile clubului este, de această dată, Darius Olaru (25 de ani), căpitanul FCSB. Potrivit presei din străinătate, Rangers - club de tradiție din Europa - și-a trimis scouterii să urmărească atent evoluțiilel lui Olaru în ultimele etape din sezonul Superligii.

ADVERTISING

"Rangers ar putea reactiva interesul pentru Darius Olaru, fotbalistul FCSB, un transfer despre care s-a scris și în vara trecută. Olaru a fost monitorizat de scouterii lui Rangers la ultimele etape din sezon, iar clauza sa de reziliere (n.r. - 5 milioane de euro) este una pe care Rangers și-o permite fără probleme", scrie site-ul footballfancast.com.

Darius Olaru a traversat un sezon slab la FCSB, cu doar un gol și opt pase de gol în cont, în cele 47 de meciuri (3.747 de minute) jucate în toate competițiile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!