Dorit de FCSB, fundașul a dat răspunsul: Decizia luată

Dorit de FCSB, fundașul a dat răspunsul: Decizia luată

FCSB este în căutare de fundași centrali, după ce s-a despărțit de Iulian Cristea și Joonas Tamm, plecați după ratarea titlului de campioană în Superligă.

Vlad Chiricheș, Andre Duarte sau Robert Ivanov sunt doar câteva nume de pe lista FCSB, pe care a intrat și Stjepan Radeljic (25 de ani), fundașul central al lui Sheriff Tiraspol, scrie Fanatik. Acesta mai are contract cu moldovenii până la finalul lui 2023.

Într-o reacție oferită presei din țara natală, Bosnia, Radeljic a confirmat faptul că are mai multe oferte, dar și că încă mai are contract cu Sheriff până la finalul anului, lăsând de înțeles că vrea să-l ducă la bun sfârșit după ce a participat cu gruparea de peste Prut în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISING

"Am câteva oferte bune, dar am contract cu Sheriff, iar asta e ceea ce mă preocupă acum", a transmis Stjepan Radeljic, conform presei din Bosnia.

Stjepan Radeljic a strâns nu mai puținde 38 de meciuri (3.109 minute) în toate competițiile sezonului la Sheriff Tiraspol, timp în care a marcat un gol și a livrat două assist-uri.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!