FCSB anunță primul jucător trecut pe lista neagră după remiza cu Universitatea Craiova: "Gata, am văzut acum"

FCSB anunță primul jucător trecut pe lista neagră după remiza cu Universitatea Craiova: "Gata, am văzut acum"

Conducerea FCSB a dezvăluit numele primului jucător trecut pe lista neagră după remiza din meciul cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali a anunțat că mijlocașul Răzvan Oaidă a fost găsit vinovat pentru remiza cu Craiova și nu va mai juca de acum înainte.

"E adevărat, s-a greşit! Ce s-a greşit? Dacă îl bagi pe Oaidă, îi spui stai acolo… că de aia îl bagi. El se duce pe acolo, îl vezi prin careu, bezmetic, n-o să mai intre. Tot a zis să nu-l băgăm, să nu-l băgăm. Eu am zis că e băiat bun şi am mers pe bunătatea lui şi am zis să-l bag! Dar dacă nu înţelegi… stai mă acolo! El se duce prin careu, să primească… cu bolte, mingi pe acolo. Bezmetic. Ce caută pe acolo, nu ştiu. Nu mai poţi să construieşti!

ADVERTISING

Deci am ajuns la concluzia că dacă vrei să ţii de rezultat, trebuie să o faci cu jucători valoroşi care ţin de minge, care pasează. Chiar dacă sunt obosiţi, trebuie să stea în teren ca să ţină de minge. Nu poţi să ţii de minge cu Oaidă. Gata, am văzut acum!", a spus Becali, potrivit As.ro.

Răzvan Oaidă a prins 22 de meciuri în acest sezon, dintre care 11 ca titular. El a fost cumpărat de FCSB cu 700 de mii de euro.

El a mai fost trecut și în trecut pe lista neagră, dar apoi Becali l-a iertat.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!