FCSB, anunț despre posibila revenire a lui Leo Strizu

FCSB, anunț despre posibila revenire a lui Leo Strizu

Înainte să fie „promovat” la echipa mare a FCSB, Leo Strizu ocupa un alt post în organigrama clubului „roș-albastru”, pe care nu va mai reveni după ce a anunțat că-și dă demisia și renunță la colaborarea cu clubul.

Leo Strizu a fost folosit de FCSB ca paravan pentru antrenorul de facto Mihai Pintilii, cel care n-are nici licență și nici carnet de antrenor. Înainte să fie „promovat”, Leo Strizu era antrenor la echipa a doua a FCSB, în Liga 3.

Conducerea FCSB, prin vocea lui Mihai Stoica, a anunțat că Leo Strizu nu va mai reveni nici pe poziția de antrenor în Liga 3, la FCSB 2, după ce a anunțat că-și dă demisia și încheie colaborarea cu echipa "roș-albastră".

ADVERTISING

Întrebat dacă Strizu va reveni ca antrenor la echipa a doua a FCSB, Mihai Stoica a răspuns: "Revine la echipa a 14-a. Nu mai revine nicăieri. A zis că stă acasă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB după meciul cu Petrolul

Victoria FCSB în fața Petrolului, 4-1 pe Arena Națională, a fost ultimul la care Leo Strizu a colaborat cu "roș-albaștri". Tehnicianul a anunțat, la flash-interviul de după meci, că își va da demisia de la echipă pentru că, aluzie la Mihai Stoica, anumite persoane l-au pus într-o lumină proastă în spațiul public.

ADVERTISING

"Vreau să vă spun că am stat şi m-am gândit în această seară am luat o decizie grea pentru mine şi pentru club, dar e ultimul meci în care mai am colaborare cu FCSB. Decizia am luat-o azi, ieri m-am tot gândit, dar cred că decizia din motive personale îmi aparţine. Nu se cade bine nici clubului, nici echipei, dar e mai bine pentru mine. Aş vrea să închid subiectul. Nu vreau să intru în acest subiect.

Am motive personale, care m-au făcut să iau această decizie. Nu e uşor, dar trebuie s-o iau.

Eu atât pot spune. Vali Argăseală va avea mâine demisia mea pe birou. Ce să se întâmple? Nu, nu se pune problema să nu ajut clubul, dar… Am luat hotărârea de a accepta postul, indiferent că am contribuit sau nu am contribuit, am ajutat echipa. Eu cred că mi-am făcut datoria", a spus Leo Strizu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!