FCSB, anunț despre plecarea lui Florinel Coman: Conducerea i-a stabilit viitorul

FCSB, anunț despre plecarea lui Florinel Coman: Conducerea i-a stabilit viitorul

FCSB a stabilit viitorul lui Florinel Coman, poate cel mai important fotbalist din lotul echipei în finalul sezonului trecut din Superligă.

Florinel Coman și-a anunțat intenția de a părăsi FCSB în această vară, dacă va sosi vreo ofertă avantajoasă, însă conducerea „roș-albaștrilor” nu crede că plecarea se poate petrece acum.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că e sceptică în privința unei posibile despărțiri de Florinel Coman și Darius Olaru, șeptarul și căpitanul echipei.

„Nu cred că vom mai vinde în vara asta. Când mă sună un agent, îi spun să-mi trimită e-mail pe fcsb.ro, nu vreau baliverne. Când sunt discuții, nu există nimic.

ADVERTISING

Toată lumea speră să plece, nu cred că ar fi cuiva căruia nu i-ar plăcea să plece Coman sau Olaru, pentru că au o clauză de reziliere pe placul lui Gigi. Dar nu cred că pleacă acum.

Am vândut și noi și Craiova pe niște bani la care nu se aștepta nimeni și sunt jucători plecați în campionate importante din Europa pe sume mai mici”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!