FCSB aduce trei jucători ucraineni: "Vor juca până în vară"

FCSB aduce trei jucători ucraineni: "Vor juca până în vară"

Gigi Becali susține că este pe punctul de a aduce trei jucători ucraineni la FCSB.

Căpitanul lui Dinamo Kiev, Serhiy Sydorchuk (foto), Taras Stepanenko și Serhiy Kryvtsov, ultimii doi de la Șahtior Donețk, sunt jucătorii care ar urma să evolueze până în vară la gruparea „roș-albastră”.

"M-a sunat Mircea Lucescu și m-a rugat dacă putem și avem posibilitatea să găzduim echipa națională de tineret a Ucrainei. Bun, da, Dinamo Kiev, dar mai e vorba și de încă trei jucători care să se antreneze la noi, care vor juca în echipa naționala a Ucrainei în preliminariile cu Suedia, nu știu exact. Am spus "da". Nu am nicio pretenție financiară, vreau să ajut", a anunțat Becali într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"E posibil favorul ăsta să se întoarcă prin trei jucători de echipă națională. Căpitanul lui Dinamo Kiev, Sydorchuk. Plus încă doi jucători de la Șahtior care stau aici în Pipera, pentru că ei au câte trei copii și au putut să plece. Se vor antrena cu echipa noastră. Pe mine nu mă interesează, eu nu le dau niciun salariu. Păi dacă se antrenează pe gratis? Eu le dau posibilitatea să joace pe gratis. Ar trebui să le cer bani! Mircea așa mi-a zis, că sunt de acord să se antreneze", a mai declarat patronul vicecampioanei României.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Serhiy Sydorchuk (30 de ani) evoluează ca mijlocaș central și are 47 de selecții în naționala Ucrainei.

Taras Stepanenko (32 de ani) joacă pe poziția de mijlocaș la închidere și are peste 300 de meciuri în tricoul lui Șahtior Donețk, precum și 69 de prezențe în tricoul naționalei Ucrainei.

În fine, Serhiy Kryvtsov (31 de ani) poate fi folosit ca fundaș central și are 30 de selecții în naționala vecină.

FFIFA, UEFA și FIFPro au hotărât recent că antrenorii și jucătorii din Ucraina pot semna cu orice club până în vară, ca urmare a invaziei Rusiei în Ucraina.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇