FCSB a trimis o ofertă oficială către un atacant de top care să-l înlocuiască pe Andrea Compagno

FCSB a trimis o ofertă oficială către un atacant de top care să-l înlocuiască pe Andrea Compagno

FCSB este decisă să găsească în această pauză de iarnă un atacant competitiv, care să îi ia locul italianului Andrea Compagno, nouarul care cel mai probabil va pleca de la gruparea roș-albastră.

Echipa patronată de Gigi Becali urmărește aducerea unui atacant și se pare că a făcut deja o primă ofertă oficială pentru un jucător interesant. În afară de Compagno, doar Miculescu și Rotariu ar mai putea evolua pe postul de atacant, însă ultimul nu a fost luat în cantonamentul din Antalya și va părăsi echipa.

ADVERTISING

Omul găsit de FCSB joacă în Kosovo, e vorba de Jalen Blesa (22 de ani), un atacant spaniol care evoluează pentru FC Prishtina. Presa din țara ex-iugoslavă scrie că FCSB a trimis o ofertă pentru iberic deja, dar că jucătorul mai este curtat de echipe precum Universitatea Craiova, Oleksandriya și Sheriff Tiraspol.

În acest sezon, Blesa se poate lăuda cu 10 goluri marcate în 18 meciuri jucate. Cota lui de piață în prezent este una de 250.000 de euro.

ADVERTISING

Până în acest moment, FCSB a realizat trei transferuri, e vorba de Antwi de la Urartu, Phelipe de la Iași și Alhassan de la Sibiu. Pe lista lui Gigi Becali s-a aflat și atacantul nigerian David Ankeye, de la Sheriff Tiraspol, însă atacantul formației din țara vecină nu a mai ajuns în cele din urmă la FCSB.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!