FCSB a transferat un jucător dorit de CFR Cluj: "I-au zis că-i dau 25 de mii de euro pe lună"

FCSB a transferat un jucător dorit de CFR Cluj: "I-au zis că-i dau 25 de mii de euro pe lună"

FCSB a anunțat transferul unui jucător dorit și de CFR Cluj.

citizen

Gigi Becali a declarat că atacantul Bogdan Rusu de la CS Mioveni a fost dorit de CFR Cluj înainte să ajungă la FCSB.

Vezi ponturile zilei si pariurile recomandate

"Am terminat cu el, a venit băiatul și l-au sunat alții de la alte echipe ca ii dau 25 de mii pe lună. A zis că are cuvânt și că merge la București dacă mi-a promis. Din Ardeal l-au sunat. L-am întrebat dacă visa să joace la FCSB. A zis că nu, dar a visat să joace la o echipă care să se bată la titlu”, a declarat Gigi Becali, conform DigiSport.

De asemenea, Becali a dezvăluit cum l-a remarcat pe Bogdan Rusu după golul din meciul cu CFR Cluj.

citizen

”Gol de fotbalist, gol frumos, nu oricine dă gol de acolo cum a dat el, la siguranță. Mai trece ceva, centrare, pac cu capul, nu cum dau unii ba cu ceafa, ba cu umărul. I-am dat telefon lui MM: ’Băi, știi ceva de Bogdan Rusu? Mâine vreau să îl iei’. MM mi-a zis că tot timpul l-a lăudat la emisiune. ’Spune-mi mie când vezi un jucător, nu la emisiune’.

Mi-a zis că nu îl dă și i-am zis să îmi dea mie numărul primarului. I-am dat telefon să vedem dacă îl dă sau nu. Aseară l-am sunat pe el, la pauza meciului. L-am sunat pentru că nu aveam atacant. Nu putem să câștigăm meciuri fără atacant. Am vorbit cu el, primarul a zis că vrea. Le dau 100.000 de euro, dacă ne calificăm le mai dau o sută și dacă mergem în grupe le mai dau 50", a mai spus Becali.

citizen

Bogdan Rusu s-a transferat la Mioveni în 2020 și a marcat 9 goluri în precedentul sezon de Liga 1.

El a mai jucat în carieră la echipe precum Aerostar, Farul, Astra, Gauss Bacău, FC Brașov, Foresta, Hermannstadt, Petrolul și Dunărea Călărași.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!