Ilie Dumitrescu dezvăluie cele două probleme depistate la FCSB după remiza cu U Craiova 1948

Ilie Dumitrescu dezvăluie cele două probleme depistate la FCSB după remiza cu U Craiova 1948

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu spune că a depistat două probleme la partida cu U Craiova 1948.

Dumitrescu a afirmat că principala este absența unui atacant de valoare.

”Sunt probleme în jocul FCSB-ului și mă uitam ce important este să ai un număr 9. Apropo, judecând în oglindă, Compagno e un punct fix, un jucător care cîștigă foarte multe dueluri aeriene, care joacă foarte bine pentru jucătorii din linia a doua, pentru Bauza, pentru Van Durmen, pentru Baeten.

Deci, ai nevoie de un 9. Ianis Stoica este un copil de perspectivă, dar nu are o mișcare în teren care să ajute jucătorii din linia a doua”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

ADVERTISING

Apoi, Dumitrescu a criticat și jocul de posesie al celor de la FCSB, mai ales linia de mijloc.

”Apoi, nu a fost creativitate în linia de mijloc. Sunt jucători cu o capacitate mare de efort, care fac un presing foarte bun, care dau un echilibru foarte bun dar care nu au adus un plus pe faza ofensivă.

Nici Oaidă, nici Șut și nici Olaru. Olaru nu s-a ridicat la un bnivel foarte bun, a făcut foarte multe greșeli. A fost o dorință foarte mare a lui, a fost activ, dar fără reușite. Mi-au plăcut foarte mult Cordea și Ovidiu Popescu, foarte activi în banda dreaptă. A fost o schimbare inspirată cu Tamm. Coman nu este la 100%. A fost la 40-45%. Este un jucător sclipitor”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC U Craiova, în etapa a 3-a din Superliga.

Pentru FCSB a marcat Tamm, în timp ce pentru oaspeți a înscris Campagno din penalti.

După acest rezultat, FCSB nu are nicio victorie în acest sezon de Superliga, ci doar două remize și o înfrângere. Echipa lui Nicolae Dică este așadar pe locul 14, cu 2 puncte.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!