FCSB a transferat un fost jucător al lui CFR Cluj - oficial

FCSB a transferat un fost jucător al lui CFR Cluj - oficial

FCSB a anunțat oficial, marți, transferul fundașului brazilian Paulo Vinicius, care în ultimele patru sezoane a evoluat la CFR Cluj.

„FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Paulo Vinicius de Souza Nascimento, care a semnat un contract valabil pentru sezonul 2021-2022.

Fundașul brazilian, care va împlini 37 de ani pe 12 august, a efectuat deja vizita medicală și va purta tricoul cu numărul 55.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Paulo Vinicius de Souza Nascimento s-a născut la 12 august 1984, în Cuiaba, Brazilia. A început fotbalul la Gremio Esportivo Anapolis, de unde a plecat în Portugalia. Acolo a evoluat, de-a lungul anilor, pentru Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Leiria, Braga sau Boavista. După o aventură de un an la Apollon Limassol, a semnat cu CFR Cluj în 2017, echipă în tricoul căreia a cucerit patru titluri consecutive de campion al României. Mai are în palmares două Supercupe ale României, cu CFR Cluj, precum și o Cupă a Ligii Portugaliei, cu Braga și Cupa Ciprului, cu Apollon Limassol", se arată într-un comunicat oficial al "roș-albaștrilor".

#oficial #Vinicius Bine ai venit, Paulo Vinicius!FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Paulo Vinicius de Souza...

Publicată de FCSB pe Marţi, 27 iulie 2021

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇