Ana Maria Popescu îl înțeapă pe ministrul Tineretului și Sportului: "Sper sa veniți dumneavoastră cu aurul"

Ana Maria Popescu îl înțeapă pe ministrul Tineretului și Sportului: "Sper sa veniți dumneavoastră cu aurul"

Ana Maria Popescu s-a întors marți în țară după participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a cucerit medalia de argint în proba individuală feminină de spadă.

Spadasina în vârstă de 36 de ani, câștigătoare a primei și singurei (până în acest moment) medalii a României la JO 2020, a răbufnit la adresa autorităților, dar și a jurnaliștilor, în Salonul Oficial de la Otopeni.

"Mă bucur că, după 13 ani de zile, am văzut mai puține titluri cu Brânză a pierdut aurul, mă bucur că ați înțeles mesajul, că un loc la JO este un loc câștigat. Să știți că toți colegii mei de acolo muncesc foarte mult. E greu, e al naibii de greu, să fii acolo și să citești un titlu care poate aduce trei clickuri în plus, dar care unor sportivi le poate dărâma castelul din cărți de joc al unui sportiv, pentru care a muncit ani de zile", a spus Ana.

ADVERTISING

Apoi, Ana Maria Popescu, fostă Brânză, l-a luat la țintă pe ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

"Am în spatele meu patru oameni, atât am avut! Pe lânga ei, apropo de finanțare, domnule ministru, am avut sparring partneri trecuți de 40 de ani, care s-au retras din activitate. Îmi doresc tare mult să ajungeți dumneavoastră la Tokyo și să luați aurul ăla pe care eu n-am fost în stare să-l iau. Şi credeam că mă aşteptaţi cu cecul ăla de 5 milioane, dar nu-i problemă, mai avem timp să mi-l daţi şi să facem o sală nouă pentru copii", a continuat sportiva noastră.

ADVERTISING

Atacul Anei vine după ce Eduard Novak a declarat, în urmă cu două zile, că "şi dacă bugetul federaţiei de scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana-Maria nu putea să câştige sau nu câştiga medalia de aur".

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇