FCSB a pierdut un fotbalist-cheie: Situația delicată în care se află echipa

FCSB a pierdut un fotbalist-cheie: Situația delicată în care se află echipa

FCSB a pierdut, la meciul cu Farul (victorie cu 1-0 în deplasare) un fotbalist-cheie.

Victoria cu Farul, în deplasare, a adus și o veste proastă pentru FCSB, care a pierdut un fotbalist-cheie.

Este vorba despre Alexandru Pantea (20 de ani), fundașul dreapta al "roș-albaștrilor", care este și jucător pentru regula U21 impusă de FRF. El a ieșit accidentat în finalul partidei de la Ovidiu, cu probleme musculare, fiind înlocuit de Crețu.

Dacă problema de sănătate este una care-l va împiedica să revină repede pe gazon, FCSB este pusă într-o situație delicată: va rămâne cu doar doi jucători cu minute la prima echipă, obișnuiți cu atmosfera și cu nivelul din Superligă, care să poată îndeplini regula! Este vorba despre Octavian Popescu și Eduard Radaslavescu, care a jucat destul de puțin.

ADVERTISING

FCSB poate folosi și alt jucător, unul dintre cei crescuți în academie, însă niciunul nu are minute la prima echipă și nu este obișnuit cu nivelul din prima ligă.

Accidentarea lui Pantea vine într-un moment prost pentru FCSB, pentru care urmează trei deplasări, un program încărcat, cu Hermannstadt, Sepsi și FC Bihor (în Cupa României).

Rămâne de văzut ce verdict va primi Alexandru Pantea din partea medicilor. El a jucat 9 meciuri (756 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, fără să marcheze sau să ofere pase decisive.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!