Verdictul lui Adrian Porumboiu după arbitrajul controversat din Farul - FCSB 0-1: "Nici vorbă!"

Verdictul lui Adrian Porumboiu după arbitrajul controversat din Farul - FCSB 0-1: "Nici vorbă!"

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru internațional, a dat verdictul de specialist în privința penalty-ului dictat de Sebastian Colțescu în Farul – FCSB 0-1, penalty care a decis învingătoarea.

Porumboiu susține că, în opinia sa, nu se impunea dictarea loviturii de pedeapsă la contactul dintre Tudor Băluță și Adrian Șut, în careu.

Fostul arbitru l-a criticat pe Sebastian Colțescu pentru decizia sa și a spus că "a avut altceva în cap".

„Pentru mine e un déjà vu ce se întâmplă cu Colțescu. El a avut o perioadă prestații jenante, apoi a avut 4-5 ani buni. Eu am zis că nu știu cât îl ține așa. Trecutul lui era întunecat tare. Nu spun ce conducători strigau la el din lojă: «Colțescule, Colțescule!».

ADVERTISING

Cum să dai un asemenea penalty? Nici vorbă de așa ceva! Nu ai cum să dai penalty oricât ai analiza. Aveai dreptul de a verifica faza.

El nu mai avea ce să caute pe teren de atunci. La câte nenorociri a făcut ca arbitru… e mult de discutat. Eu nu pot să acord greșeli umane pentru unul care știu ce a făcut în carieră. Greșeală poate fi pentru un copil venit de un an în arbitraj.

Dar el a fost hotărât. A plecat pe o direcție și a rămas pe ea. Oricât de bine plasat era, dacă el avea altceva în cap…”, a spus Adrian Porumboiu, conform gsp.ro.

ADVERTISING

FCSB a învins Farul la Ovidiu, scor 1-0, din penalty-ul transformat de Darius Olaru în repriza a doua.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇