FCSB a anunțat primul transfer din această vară: Un fundaș de la Craiova

FCSB a anunțat primul transfer din această vară: Un fundaș de la Craiova

FCSB a anunțat, miercuri, transferul fundașului stânga Marius Briceag, liber de contract după desparțirea de Universitatea Craiova.

Ințelegerea va intra în vigoare din sezonul urmator, potrivit unui comunicat de pe site-ul roș-albaștrilor.

"FCSB anunță că Marius Briceag va evolua pentru echipa noastră începând cu sezonul 2020-2021.

Fundașul în vârstă de 28 de ani a semnat din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Universitatea Craiova. Acesta a adunat 74 de meciuri și un gol în Liga 1, 16 jocuri în Cupa României și 5 în preliminariile UEFA Europa League", a anunțat FCSB.

ADVERTISING

La rândul său, Briceag s-a arătat încântat de transferul la FCSB.

"Sunt fericit că am semnat cu acest club mare, care își propune mereu să realizeze mari performanțe. Mulțumesc mult conducerii clubului pentru încrederea acordată și sper să demonstrez pe teren că pot fi util echipei în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor", a afirmat Briceag.

Marius Briceag s-a născut la 6 aprilie 1992, în Pitești și a început fotbalul la FC Argeș. În 2013 a ajuns la CSM Râmnicu Vâlcea, în Liga 2, de unde s-a transferat, după numai un an, la Universitatea Craiova. În sezonul 2015-2016 a fost împrumutat la FC Voluntari. Are în palmares o Cupă a României, pe care a câștigat-o în 2018, cu Universitatea Craiova.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇