Farul refuză oficial oferta făcută de Rapid București pentru un jucător: „Nici măcar FCSB nu poate cumpăra de la noi!”

Farul refuză oficial oferta făcută de Rapid București pentru un jucător: „Nici măcar FCSB nu poate cumpăra de la noi!”

Rapid București a făcut o ofertă pentru un fotbalist extrem de talentat de la Farul Constanța, însă președintele formației dobrogene a anunțat că nu se pune problema ca vreun jucător de la noua campioană să ajungă la o rivală de Liga 1.

Farul anunță prin vocea președintelui său Gică Popescu că a refuzat oferta Rapidului făcută pentru tânărul Constantin Grameni, mijlocaș de 20 de ani. Șefii Rapidului făcuseră o ofertă de 1 milion de euro, însă nu se pune problema ca Grameni să plece, poate doar în străinătate.

ADVERTISING

”Sunt convins că vor fi mai multe discuţii cu Gică Hagi. Vor fi plecări, vor fi veniri. Avem un obiectiv pe care vrem să îl atingem. Vrem în cupele europene. Nici măcar noi nu credeam la începutul sezonului în titlu. În momentul în care am început să intrăm în ritm, am condus campionatul 33 de etape. Dorim să fim an de an în cupele europene. Vrem să avem noul stadion din Constanţa. Avem cerinţe pentru jucătorii care au avut evoluţii foarte bune. Nu ne grăbim. Sunt convins că vor pleca unii, dar vor venii alţii să îi înlocuiască. Niciun jucător nu are contract semnat cu altă echipă. De la discuţii la concretizare este un drum foarte mare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din Liga 1. Vindem scump. Nici FCSB nu poate”, a vorbit Popescu la televiziunea PrimaSport.

Grameni s-a remarcat foarte mult în acest sezon senzațional al Farului, marcând 4 goluri în 29 de partide, oferind și trei pase de gol. El este cotat deja la 1,3 milioane de euro.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!