Farul, pe cale să își vândă marea revelație a sezonului într-un campionat de top al Europei

Farul, pe cale să își vândă marea revelație a sezonului într-un campionat de top al Europei

Farul Constanța e noua campioană a României, însă cu siguranță nu va rămâne și stagiunea următoare cu același lot pe care îl deține în prezent.

Sunt foarte mulți jucători tineri de mare perspectivă, unii dintre ei fiind deja căutați de grupări europene cu renume. Gică Hagi este deja gata să-şi vândă unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon, e vorba de fundașul stânga Andrei Borza, doar 17 ani, în Olanda.

PSV Eindhoven deja a început negocierile cu Farul pentru transferul lui Borza, iar acest lucru a fost confirmat de Ciprian Marica, acționar minoritar la dobrogeni, într-o intervenție pentru cotidianul ProSport: „Sunt discuții, da! Astăzi, Farul trebuie să vândă jucători”, a spus Ciprian Marica, la ProSport Live.

ADVERTISING

Borza e cotat în prezent la 400.000 de euro, a bifat în acest sezon 33 de partide, trei goluri și trei pase de gol. Foarte mulți specialiști din fotbal îl văd ca pe viitorul titular incontestabil al postului de fundaș stânga la naționala României.

Gol în stil Hagi marcat de un puști de la Farul. Borza i-a ciuruit pe oltenii lui Mititelu

Și Fiorentina, conform presei italiene, s-ar fi arătat interesată de Borza. Tot în această vară, cel mai probabil Farul îl va vinde și pe atacantul Adrian Mazilu.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!