Farul Constanța este dispusă să își vândă cel mai bun jucător din acest sezon

Farul Constanța este dispusă să își vândă cel mai bun jucător din acest sezon

Gruparea Farul Constanța, patronată de Gică Hagi, este lidera clasamentului din Superligă, însă este dispusă să își vândă în următoarea perioadă de mercato cel mai în formă jucător din acest sezon.

Cel puțin asta susține președintele Farului, fostul fundaș de legendă Gică Popescu, cel care a vorbit în termeni laudativi despre Alexi Pitu, marea revelație a acestui sezon, pe care în trecut marinarii cereau doar un milion de euro.

Atacantul lateral de 20 de ani este de vânzare, spune Popescu, însă intre timp valoarea acestuia s-a mărit: "Ar fi minunat să-l dorească echipe din Liga 1, echipe de afară pe Pitu. A avut o jumătate de sezon foarte bună, a trebuit să continue, pentru că ceea ce-i lipsea lui Pitu era golul şi golul îi dă încredere. Era un extraordinar pasator, era cel mai bun pasator din Liga 1. Acum a început să marcheze, are trei goluri, ce nu avea în sezoanele anterioare. Să vină cu oferte, să le pună pe masă, până acum zvonuri... N -am refuzat niciodată oferte atât timp cât jucătorii vor să meargă la mai bine.

ADVERTISING

Acum vindem mai scump, că vindem de pe primul loc. Jucătorii ăştia ne-au dus pe primul loc. Dacă vine oferta de milioane şi el va accepta să plece, îl vom lăsă să plece", puncta pentru OrangeSport fostul căpitan al naționalei.

CFR Cluj și Rapid l-au dorit în vară pe Pitu, însă nu au fost dispuse să achite suma de transfer amintită mai sus pe acesta.

"Lipseşte de la naţională şi nu mi se pare normal, e unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, cu o evoluţie foarte bună şi nu e convocat la naţională. Ştiţi cum e cu antrenorii ăştia, fiecare cu fixul lui, cu un anumit tip de jucător, dar cred că Pitu n-ar fi trebuit să lipsească de la naţională, după evoluţia pe care a avut o până acum", a mai spus preşedintele Farului Constanţa.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!