Farul a dat răspunsul după ce Denis Alibec a anunțat că e gata să revină la echipă

Farul a dat răspunsul după ce Denis Alibec a anunțat că e gata să revină la echipă

Campioana României, Farul, a dat răspunsul după ce Denis Alibec (32 de ani) și-a anunțat intenția de a reveni la Constanța.

Plecat liber de contract la Muaither, în Qatar, după o ofertă financiară de nerefuzat, Alibec s-a arătat disponibil să se întoarcă la Farul pentru a fi sigur că joacă în mod constant. Obiectivul atacantului? Prezența la EURO 2024, alături de naționala României.

Ciprian Marica, unul dintre patronii Farului, a dat răspunsul în privința posibilei reveniri a lui Denis Alibec la Constanța. Fostul atacant a spus că ultima cuvânt îl are Gică Hagi în ceea ce privește dorința vârfului care a contribuit din plin la titlul câștigat de "Marinari" în sezonul trecut.

ADVERTISING

„Noi întotdeauna am avut ușa deschisă pentru Alibec, pentru ceea ce a realizat el la Farul, cum a tras echipa după el sezonul trecut, în care am și ieșit campioni. Gică e cel care decide din punct de vedere tehnic, dar nu cred că nu și l-ar dori pe Alibec.

Acum, sigur, important e și ce vrea el, a ajuns la o vârstă la care ar trebui să se gândească și din punct de vedere financiar. Cred că și în Qatar se poate pregăti pentru EURO”, a declarat Ciprian Marica potrivit iamsport.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!