Fanii lui Gaziantep îi cer demisia de urgență lui Marius Șumudică. Devine favorit să preia o formație de renume în România

Fanii lui Gaziantep îi cer demisia de urgență lui Marius Șumudică. Devine favorit să preia o formație de renume în România

Gaziantep FK a mai pierdut un meci în campionatul Turciei la fotbal, iar situația antrenorului român Marius Șumudică devine una cert problematică.

Echipa este pe locul 17 în clasament, primul retrogradabil, iar criza de rezultate se adâncește și mai profund pentru românii de acolo. Fanii au cerut demisia după meciul pierdut cu Istanbul Bașakșehir, scor 0-2, în etapa a 27-a a campionatului Turciei.

Iar dacă va pleca, Șumi devine ținta principală a lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova în cazul tot mai probabil al demiterii bulgarului Ivaylo Petev, scrie cotidianul ProSport.

ADVERTISING

La meciul de mai sus, Florin Niță, Deian Sorescu și Denis Drăguș au fost integraliști la Gaziantep, în timp ce Alex Maxim a fost introdus pe teren abia din minutul 66. A fost al 13-lea eșec din sezon pentru Gazi.

„Nu cred că vom retrograda. Trebuie să luptăm însă pentru asta. Nu știu ce să spun despre meciul de azi. Ne-am luptat, am jucat bine. Am șutat de 14 ori și n-am dat gol. Dar nu meritam să pierdem astăzi. Adversarul a avut patru șuturi și a dat două goluri. A fost mult mai eficient. Adevărul e că am și avut meciuri grele în această perioadă, cu Galatasaray, Fenerbahce și Istanbul BB. Mai sunt 11 meciuri și vedem ce e de făcut. Nu știu dacă fanii au sau nu ceva cu mine. Mie îmi place de noi și le transmit că vom rămâne în prima ligă”, a declarat Marius Șumudică, după meci, la conferința de presă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!