Eșec dureros și pentru CSM București în sferturile Ligii Campionilor

Eșec dureros și pentru CSM București în sferturile Ligii Campionilor

CSM București pierde și ea partida din manșa tur a sferturilor de finală ale Champions League, așa cum a pățit și Rapid București mai devreme.

A fost un eșec în Danemarca, la Team Esbjerg, coșmarul din ultimii ani pentru echipa bucureșteană, o echipă extrem de fragilă azi în apărare, și nu numai. Scorul final a fost 32-28, un avans destul de mare pentru daneze, deși pe final puteam să terminam la -2, însă Crina Pintea a călcat uluitor semicercul.

Cu o Nora Mork devastatoare, Esbjerg a terminat primul mitan la un avans de 4 goluri, 17-13. De asemenea, o altă jucătoare de remarcat ar fi Arntzen, de la CSM în schimb, care a marcat 9 goluri și a luat practic ea jocul pe cont propriu.

De remarcat însă că CSM a evoluat mai bine în partea secundă și de la un -7 a redus această diferență până la un 4 mai accesibil, să o spunem, pentru returul de la București, de duminica viitoare, tot de la ora 17. Greu doar cu Neagu și Arntzen azi pentru CSM, care a făcut prea multe greșeli personale, în special în defensivă, și acum trebuie să tremure serios pentru calificare, una pierdută anul trecut tot după o dublă cu Esbjerg.

ADVERTISING

În altă partidă a zilei, din aceeași fază a Ligii Campionilor, Rapid București pierdea clar acasă cu Vipers, scor 25-31.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇